Viikko 4 HYVÄ OLO- haaste

Viikko 4 HYVÄ OLO- haaste

Viikko 4 HYVÄ OLO- haaste:

Tämän viikon aikana tutustutaan meidän vahvuuksiin ja selvitellään meidän top 5- vahvuudet.

Vahvuudet saadaan selville tekemällä ilmainen testi osoitteessa www.viame.org

Testin kesto on noin 15 minuuttia ja voit valita kieleksi suomi, tai joku muu kieli.

Testin tulokset jää sinulle aina kirjautuessa ja on suositeltavaa tehdä testi ainakin kerran vuodessa.

Kiinnitä huomio tosiaan viiteen ensimmäiseen vahvuuteen jotka tulevat testin tuloksena. Ne ovat sinun ydinvahvuudet tällä hetkellä. Kirjaa ne ylös itselle muistiin. Tuliko yllätyksiä?

Viikon haasteena on tällä viikolla käyttää ydinvahvuuksista kolmea vahvuutta mahdollisimman monipuolisesti arjessa. Työssä, kotona ja ihmissuhteissa.

Kevyt versio: valitse ainakin yksi ydinvahvuus mitä käytät mahdollisimman monipuolisesti arjessa. Työssä, kotona ja ihmissuhteissa.

Haastava versio: ota käyttöön tällä viikolla kaikki viisi ydinvahvuutta mahdollisimman monipuolisesti arjessa. Työssä, kotona ja ihmissuhteissa.

Miksi kannattaa selvittää ja käyttää omia ydinvahvuuksisia mahdollisimman monipuolisesti? Stressinsietokyky paranee ja resilienssikyky eli muutosketteryys haastavissa elämänvaiheissa. Onnellisuuden ja merkityksellisyyden tunne lisääntyy. Vahvuuksien käyttö vaikuttavat myös ihmissuhteisiin myönteisesti ja työhyvinvointi paranee.

Tsemppiä haasteeseen! www.flowmotion.fiMia Kuusisto/ Flowmotion- Positive Psychology Practioner ja Ryhmäliikunnan ohjaaja

13.4.2020 15.26