Palaute valmennuksesta!

Palaute valmennuksesta!

Vuosi 2019 on ollut huikea! Olen ilokseni päässyt tekemään työssäni kaikkea sitä mitä rakastan liikunnasta hyvinvointiin. Kaikessa hiljaisuudessa olen 6kk valmentanut kolme rohkeaa naista, jotka kaikki ovat tehneet huikean matkan itseensä. Henkilökohtainen valmennus on auttanut heitä eteenpäin elämässä juuri oikealla tavalla. Nyt kun tämä valmennuksen kokeiluvaihe alkaa pian olla ohi, on aika julkistaa heidän palautteet valmennuksesta. Ja ihanaa että kaikki kolme jatkaa vielä kanssani ensi vuonna uuden 6kk- jakson. Tästä syystä en voi ottaa valmennukseen monta uutta asiakasta. Mutta uutiskirjeen tilaajat saavat ensimmäisenä tiedon uudesta palvelusta. Henkilökohtainen valmennus alkaa tammikuussa 2020. Jos et vielä ole uutiskirjeen tilaaja, liity 190 henkilön joukkoon. Ja saat ensimmäisenä tiedon valmennuksesta ja muista hyvinvoinnin palveluista. 
Tästä linkistä voit tilata uutiskirjeen: http://eepurl.com/gbTsiX
Ja tässä palautteet:
🌸Nainen, 52 vuotta, Turku 
"Mia kanssa olen tehnyt matkan itseeni. Mia on opettanut että muutos lähtee pienestä askelista niin saadaan aikaan suuria ja pysyviä muutoksia. Mia on erinomainen kuuntelija ja haastaa sinut näkemään asiat uudella tavalla. Mia motivoi sinua  positiivisuudellaan omalla esimerkillään ja ammattitaidollaan"
🌸eukko-54 vee, ihastuksissaan, Turku 
Valloittava vaellus MINÄN pohjalle.
Matkantekoa vauhdittivat syvältä inspiroivat huimat tehtävät sekä helposti lähestyttävä, sympaattinen valmentaja-Mia.
Sain kiehtovat vastaukset kysymyksiin;
Minne tahdon olla matkalla? Mistä asioista iloni erityisesti kumpuaa ja kuinka runsastan sitä ?
Tätä tahtoo aina vain lisää 💟 uskalla uskaltaa!
🌸 Nainen 50 vuotta, Turku 
Lähdin valmennukseen   koska kaipasin tukea elämäni/arkeni muutokseen. Halusin muuttaa ajatusmalleja, parantaa elämänlaatua ja lisätä itsetuntemusta sekä iloa elämään. Kyllä. Tavoitteeni toteutuivat Mian asiantuntevalla ja osaavalla valmennuksella. Mia sai minut pois mukavuusalueelta ja silloin muutokset alkoivat tapahtua. Työskentelymenetelmät olivat erittäin toimivia. Mia tuki minua ajattelemaan ja  tarkastelemaan elämääni rehellisesti. Tehtävät auttoivat minua oivaltamaan kuka minä olen ja mikä on minulle hyväksi. Mian avulla kohtasin elämäni realiteetit, oivalsin muutoksen mahdollisuuden ja sain työkaluja muutokseen. Tein isoja muutoksia:ero pitkäaikaisesta suhteesta,  punnitsin ystäväni, tunnistin riippuvuussuhteeni ja lopulta aloin elää omanäköistä minua ja muita palvelevaa elämää. Olen todella kiitollinen Mian valmennuksesta ja avusta ilman sitä eläisin edelleen epätyydyttävää elämää ymmärtämättä miksi teen niin. Kiitos Mia❤

Kommentit

25.11.2019 12.44